1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AXE III /GT 22 preset sequence issue after 500

Discussion in 'GT General Discussion' started by Grant Mader, Dec 2, 2019 at 5:26 PM.

  1. Grant Mader

    Grant Mader
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Jun 4, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Using a variation of Ian's GT22 configuration (love it!) and am having a hard time figuring out why my preset after #503 goes down to 492 and starts from there again, even though on my AXE III everything is as is should be up to 511. (either with the thumbwheel on the axe or axe-edit) I don't need 500+ presets but have been using the upper tiered slots for my custom presets. Have reloaded preset names numerous times, 0-511 and also 500 - 511 (from starting point 500) and other variations; all the same result. Then reset the config to the factory config and all presets are in the correct order. go back to the config I've been using and same issue. (not using songs or setlists) What am I missing?
     
  2. rjmmusic

    rjmmusic
    Expand Collapse
    Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    5,866
    Likes Received:
    1,054
    Have a look at the PC numbers programmed into the GT for presets 503+ and make sure they are actually set up to recall presets 503+ on the Axe-Fx.
     
  3. Grant Mader

    Grant Mader
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Jun 4, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    They look like they should from what I gather;

    upload_2019-12-2_17-57-35.png
     
  4. rjmmusic

    rjmmusic
    Expand Collapse
    Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    5,866
    Likes Received:
    1,054
    Make sure that there is no MIDI mapping enabled in the Axe-Fx's MIDI settings.

    Also, check GT presets 492+ and make sure they're sending PC 492+
     
  5. Grant Mader

    Grant Mader
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Jun 4, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    thanks for the quick replies and help; no midi mapping enabled on III. checking presets they look to be mapped properly. To be sure, where else should I look besides the presets tab in the editor if any?
     
  6. Grant Mader

    Grant Mader
    Expand Collapse
    Member

    Joined:
    Jun 4, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Resolved!!; -re-initialized all PC's again; verified all mapping and reloaded.
     

Share This Page